Utställare under FoMM 2023

¨Tema: ¨Manuell medicin och smärta – vad vet vi idag¨

Huvudsponsorer

Missa inte FoMM 2023

20-22 april 2023 – Djurönäset Konferens & Hotell och Naprapathögskolan

Boka ditt boende på Djurönäset

I år arrangerar vi för första gången FoMM på vackra Djurönäset Konferens & Hotell. Du som bor kvar har i rumspriset tillgång till deras mycket fina SPA med bassänger såväl inne som ute. Vi har reserverade rum till bra priser fram till den 22 mars. Missa inte att boka ditt boende innan dess. Efter den 22 mars går det också att boka rum, men endast i mån av plats. Du bokar och betalar rum via knapparna för rumsbokning här på sidan. Priserna för rum är 1515 kr. för enkelrum per natt och för dubbelrum per person och natt 1315 kr. (båda exklusive moms). Klicka på ¨Boka¨ och välj ¨ Boka rum och paket¨. I rutan ¨Jag har en kod¨ skriver du in Naprapaterna.

Allmän information om FoMM

FoMM (Forum on Manual Medicine) är Nordens största kongress inom avancerad manuell medicin. Kongressen arrangeras av Svenska Naprapatförbundet varje år och lockar drygt 500 deltagare. Deltagarna är främst naprapater men även andra yrkesgrupper som kiropraktorer och fysioterapeuter deltar. FoMM har arrangerats sedan 2009 och haft olika teman av intresse för manuellmedicinare. Många mycket namnkunniga föreläsare har genom åren fördjupat deltagarnas kunskaper inom olika områden. Målsättningen för FoMM är att ha en hög vetenskaplig nivå med stark klinisk koppling. Kongressen hålls under en heldag med ett antal intressanta presentationer av framstående forskare inom för temat intressanta områden. En pre-congress hålls också under en eller flera dagar innan kongressdagen och under dessa dagar arrangeras ett antal aktuella workshops, också dessa med bäring på temat. Dagen efter FoMM arrangeras ett Naprapatkonvent där frågor som är intressanta för Sveriges Naprapater diskuteras. Även Svenska Naprapatförbundets årsmöte hålls under den dagen. Här nedan kan du läsa om tidigare kongresser!

Vi som arrangerar FoMM

Det är Svenska Naprapatförbundet som har grundat och arrangerar FoMM, Forum on Manual Medicine. Förbundet består av cirka 1500 medlemmar där de flesta är aktiva, legitimerade naprapater. Naprapater är experter på att undersöka, behandla och rehabilitera funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen. De flesta naprapater är privata vårdgivare men det finns också naprapater som är anställda på företag, inom idrottsrörelsen eller inom den landstingsfinansierade vården. Vill du veta mer om naprapater eller naprapati klickar du bara på länken nedan.

Frågor om FoMM eller Svenska Naprapatförbundet ställer du till; amc@naprapater.se

Kontakt
amc@naprapater.se
073 354 17 65