Utställare under FoMM 2024

Huvudsponsor

Missa inte FoMM 2024

18 - 19 april på Scandic Infracity och Naprapathögskolan

Boka ditt boende på Scandic Infracity

I år kommer vi tillbaka till Scandic Infracity i Upplands Väsby mellan Stockholm och Arlanda. Mycket fin konferensanläggning, bra mat, boende till rimligt pris och riktigt bra kommunikationer oavsett var du kommer från. Du kan boka våra förbokade rum till bra pris till och med den 4 april. Därefter bokar du rum i mån av plats. Du bokar och betalar via knapparna här på sidan. Priserna för rummen är 1250 kr/natt för 1 pers eller 1450 kr/natt för 2 pers i ett Standard Twinrum. Bokningskoden BNAP180424 ska uppges vid bokningstillfället för att ta del av era reserverade rum och erhålla ert fasta pris.

Allmän information om FoMM

Fomm, Forum on Manual Medicine, är Nordens största kongress inom avancerad manuell medicin. Kongressen arrangeras årligen av Svenska Naprapatförbundet och lockar upp till 500 deltagare. Deltagarna är främst naprapater men även kiropraktorer och fysioterapeuter deltar. FoMM har arrangerats sedan 2009 och har haft olika teman av intresse för manuellterapeuter. Många auktoriteter inom olika områden har genom åren uppdaterat och fördjupat deltagarnas kunskaper inom många områden. Målsättningen för FoMM är att hålla en hög vetenskaplig nivå samtidigt som den kliniska kopplingen är tydlig. Kongressen hålls under en heldag och från och med 2024 med såväl teoretiska presentationer som kliniska förevisningar. En precongress med workshops med bäring på manuell medicin hålls dagen innan kongressen. Som avslutning på kongressdagen hålls Svenska Naprapatförbundets årsmöte och en inspirationsföreläsning. Här nedan kan du läsa om tidigare kongresser.

Vi som arrangerar FoMM

Det är Svenska Naprapatförbundet som har grundat och arrangerar FoMM, Forum on Manual Medicine. Förbundet består av cirka 1500 medlemmar där de flesta är aktiva, legitimerade naprapater. Naprapater är experter på att undersöka, behandla och rehabilitera funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen. De flesta naprapater är privata vårdgivare men det finns också naprapater som är anställda på företag, inom idrottsrörelsen eller inom den landstingsfinansierade vården. Vill du veta mer om naprapater eller naprapati klickar du bara på länken nedan.

Frågor om FoMM eller Svenska Naprapatförbundet ställer du till; amc@naprapater.se

Kontakt
amc@naprapater.se
073 354 17 65